Alüminyum Kenet Çatı Nedir?

Alüminyum kenet çatı en hafif çatı kaplama sistemidir. Yüksek korozyon direnci, dayanıklılığı, su sızdırmazlığı, hafifliği ve bakım gerektirmemesi günümüzde popüler bir malzeme olarak kenet çatı sisteminde alüminyum kenedi tercih sebebi yapmaktadır.

Neden VMZINC Titanyum Çinko?

Günümüze dek birçok teknik ve estetik gelişime uğrayan VMZINC®, kazandırılan birçok teknolojik yenilikle beraber, geleceğin mimari malzemesi olarak değerlendirilmektedir. Vmzinc titanyum çinko, mimari açıdan sınırsız yaratıcılığa olanak sağlar!

Metal Kenet ve Metal Kenet Çatı Nedir?

Metal Kenet Çatı Kaplama Sistemi, en güvenli ve uzun ömürlü bir çatı kaplama sistemidir. Bununla birlikte projede kullanılacak olan metal seçimi ve doğru uygulama yöntemi de bir o kadar önemlidir.

Kenet Çatı Nedir?

Kenet çatı, minimum %5 eğimi olan çatılarda uygulanan, geleneksel veya modern tüm mimariye kolayca adapte olabilen, göze çarpıcı ve canlı hatlar sergileyen metal çatı kaplama sistemidir.

Toplu Konutlar - Saint Malo

Fransa'nın Britanya bölgesinde önde gelen bir turistik yer olan Saint-Malo'nun tarihi merkezinden sadece bir taş atımlık mesafede, daha önce eskiden bir matbaanın bulunduğu arazi üzerinde bir apartman inşa edilmiştir.

Vitoria-Gasteiz Tramvay Şebekesi

Vitoria-Gasteiz tramvay şebekesi bakım merkezi, hizmet ettiği hatlarla aynı mimari kaliteyi paylaşıyor. Bir yerleşim bölgesinde bulunan bu sanayi tesisi çevresi ile uyum içinde tasarlandı.

ANTHRA-ZINC Asaleti - Odense

Her varlık, bu yarı rktik bölgelerin engebeli jeolojik oluşumlarını hatırlatarak bir kaya gibi sunuluyor. Tüm hacimleri kaplamada kullanılan antrasit çinko sağlam bir monolitik kütle izlenimini veriyor.